Med fokus på din hälsa.

Jag har en bakgrund som sjuksköterska, hälsopedagog, projektledare inom företagshälsovården, operativ chef och utbildare inom ledarskap och kommunikation.

I dag arbetar jag främst med stresshantering, personlig utveckling, ledarskap och samtalsstöd.

En stor drivkraft är att jobba med varje individs välmående och potential. Utifrån ett helhetsperspektiv hjälper jag dig att få insikter, nå dina mål och plocka fram din motivation till utveckling.

När du går i samtal hos mig, arbetar vi alltid med fokus på din hälsa
Utbildningar:

KBT steg 12016-17

Avancerat ledarskap och språkmönster 2014

Ledarskapsutbildning, Ny som ledare 2014

Systemisk Coach 2013

HR-assistent 2012

Stresshantering1990

Hälsopedagog 1988

Leg sjuksköterska1985

Om Anette som Coach

Jag tycker att du är fantastiskt bra som coach/terapeut och en riktigt trevlig, rar och klok person. Du är väldigt bra på att lyssna och jag känner mig alltid trygg att utmana och skärskåda mig själv under våra samtal. Du har värme och humor och ett helt batteri med enastående kloka tankar och tips. Du är bra på att spegla och jag upplever hela tiden att vi jobbar som ett team på att jag ska komma igenom jobbiga saker på ett så bra sätt som det bara går. Så … klok, varm, trygg och lösningsorienterad är nog de ord som jag förknippar med dig.

Tove 43 år

När jag kom till dig kände jag mig inte glad, ingenting var roligt, jag hade ingen ”gnista”.

Nu är jag glad varje dag och ser fram emot saker.

Jag är modigare och tuffare, jag kan hävda mig, våga säga nej och ta plats.

Jag känner mig stark.

Charlotte 52 år

Under min tid hos Anette har jag utvecklats enormt, både på ett personligt plan men även i min roll som ledare. Anette är klok och trygg, hon ställer relevanta frågor lika så ger hon praktiska verktyg för hanteringen av olika situationer. Anette är fantastisk på att motivera till självreflektion och inspirera till att man ständigt utmanar sig själv.

Johanna 30 år