Samtalsterapi Stockholm

Din väg till ökat välbefinnande, samtalsterapi Täby

Samtalsterapi är en terapiform som använder dialog mellan terapeuten och klienten för att hantera och bearbeta psykologiska problem. Det är ett personligt möte där min uppgift som terapeut är att lyssna och ge stöd. Jag strävar alltid efter att skapa en lugn och trygg miljö där du känner dig bekväm att öppna upp och dela dina tankar och känslor fritt.

När du kommer till samtalsterapi har du ofta en önskan om att övervinna de hinder som begränsar ditt liv. Min strävan är att hjälpa dig att må bättre, sluta fly undan dina problem och, viktigast av allt, förstå och utveckla dig själv.

Med vad kan du vända dig till mig ?

Min drivkraft och mitt fokus ligger i att jobba med varje individs välmående och potential. När du går i samtal hos mig, arbetar vi alltid med fokus på din hälsa. Utifrån ett helhetsperspektiv hjälper jag dig att få insikter, nå dina mål och plocka fram din motivation till utveckling.

Förutom stress och utmattning arbetar jag även med:

  • Livskriser av olika slag såsom skilsmässa, sjukdom och dödsfall med mera.
  • Bristande självkänsla och självförtroende
  • Ångest och oro
  • Konflikthantering
  • Egenutveckling
  • Med mera

Samtalsterapi Täby, med fokus på din hälsa

Jag tror på samarbete och att tillsammans med varje individ utforska och bearbeta de faktorer som sätter käppar i hjulet för välmåendet. Därför är din delaktighet av hög prioritet i samtalet. Mitt mål är att tillsammans med dig hitta de verktyg och insikter som behövs för att du ska nå din fulla potential och verka efter dina behov och din egen vilja.

Kontakta mig, så berättar jag mer om samtalsterapi Täby

Om du är intresserad av samtalsterapi och vill utforska hur det kan utveckla dig, är du välkommen att kontakta mig för mer information. Jag är här för att stödja dig på din resa mot ett mer givande och balanserat liv, på väg mot en bättre hälsa och mental styrka..

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå